Új vagyok

Egy új környezet mindenki számára kihívásokkal teli. Ez a néhány támpont segíthet az első lépésben, a többit neked kell felfedezned.

Az istentisztelet körülbelül másfél órás. Lényegi része az igehirdetés, amit általában vendég-lelkészek tartanak, ezt öleli körbe a könnyűzenével kísért éneklés és az imádság. A program után lehetőség van kötetlen beszélgetésre szendvics és tea mellett.

Az imacsoport a gyülekezet legbensőségesebb szférája, ahol megoszthatjuk egymással gondjainkat, és ezekért közösen imádkozunk. Van, aki hangosan és van, aki magában. Bizalommal és együttérzéssel fordulunk egymás felé, átérezzük egymás nehézségeit.

A bibliakör alkalmain végigveszünk egy könyvet részenként, melynek megtudhatjuk a történelmi hátterét, és ezután kötetlenül beszélgetünk a mai értelmezéséről.

A Tiszta vizet a pohárba! c. beszélgetés-sorozatunk alkalmain olyan témákat elevenítünk fel, amelyekről érdemes elgondolkodni, hiszen sokféle véleményt hallhatunk, és nem mindig könnyű megtalálnunk az "igazságot".

Az igei alkalmakon túl rendszeresen tartunk közösségépítő alkalmakat. Szeretünk játszani, társasozni, filmezni, fagyizni, sétálni. A beszélgetés, ismerkedés könnyebb keretek nélkül.

Szolgálati lehetőségek: A gyülekezetünkben több téren van lehetőség szolgálatra, mindenki könnyen megtalálhatja a neki való feladatot. Az istentiszteletek előkészítésében, a szendvicsek elkészítésében, a zenélésben, imaszolgálatban vagy egyéb háttérmunkákban is örömmel fogadunk minden segítséget és felajánlást.

A közösség attól jó, hogy magunkat adjuk bele. A Promissz rólad is szól, te is része lehetsz.

"Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük." Mt 18,20

Istentisztelet keddenként 19.00-tól az
Adna Caféban (Török Pál utca 6.)

Facebook oldalunk: www.facebook.com/promissz.hu

Lelkipásztorunk: Győrffy Eszter
gyorffy.eszter *kukac* promissz.hu